5

مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج، از جمع‌آوری بیش از ۴۰ واحد سیار غیر بهداشتی اغذیه‌فروش از معابر سطح منطقه با اخذ حکم قضایی و همکاری نیروی انتظامی و اداره بهداشت خبر داد.

مهیار حسینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری کرج امروز، از اجرای طرح ضربتی ساماندهی اغذیه‌فروشان غیرمجاز در سطح منطقه خبر داد و اعلام کرد: این اقدام با هدف حفظ بهداشت عمومی، جلوگیری از سد معبر و ارتقای کیفیت تردد شهروندان انجام شده است.

حسینی با اشاره به اینکه این طرح با اخذ حکم قضایی و با همراهی مؤثر نیروی انتظامی و اداره بهداشت اجرا شد، گفت: در این عملیات، بیش از ۴۰ مورد اغذیه‌فروشی غیرمجاز شامل فلافلی‌ها، جگرکی‌ها و دست‌فروشان خوراکی سیار شناسایی و جمع‌آوری شدند. این واحدها علاوه بر عدم رعایت اصول بهداشتی، موجب سد معبر و ایجاد اختلال در رفت‌وآمد شهروندان می‌شدند.

وی افزود: منطقه ۵ کرج به دلیل قرارگرفتن در هسته مرکزی شهر و حجم بالای تردد، همواره با چالش فعالیت‌های غیرمجاز روبه‌روست. با وجود جمع‌آوری‌های مستمر، به علت عدم همکاری برخی از فروشندگان غیر مجاز و تعدد این فعالیت‌ها، لازم است نظارت‌ها بیش از پیش تشدید شود.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت همراهی شهروندان در این روند اظهار داشت: در کنار اقدامات مدیریت شهری، همراهی شهروندان نقش بسیار مهمی در ساماندهی این معضل دارد. از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان، از خرید از دست‌فروشان و اغذیه‌فروشان غیرمجاز که اغلب فاقد شرایط بهداشتی هستند خودداری کنند. این همراهی، مسیر اجرای قانون و ارتقای بهداشت عمومی را هموارتر می‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای جلب رضایت شهروندان، این منطقه برنامه‌ریزی کرده با افزایش گشت‌های نظارتی، اجرای طرح‌های مشترک با دستگاه‌های متولی و رسیدگی سریع‌تر به گزارش‌های مردمی، روند برخورد با واحدهای غیرمجاز را با قاطعیت ادامه دهد.

این مسئول در پایان ضمن قدردانی از همکاری همیشگی دستگاه محترم قضایی و نیروی انتظامی گفت: همراهی این مجموعه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ نظم، سلامت و آرامش شهر دارد و بدون همکاری آنان اجرای مؤثر طرح‌های خدمات شهری میسر نخواهد بود.

طرح ضربتی ساماندهی و جمع‌آوری اغذیه‌فروشان غیرمجاز اجرا شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =